Edelstenen

Tijdens mijn opleiding heb ik de energetische kracht ervaren van het werken met edelstenen, waardoor ik erg enthousiast ben geworden. Daarom maak ik hier ter ondersteuning tijdens mijn behandelingen regelmatig gebruik van. Er zijn verschillende soorten stenen, die allemaal een andere uitwerking hebben voor uiteenlopende klachten.
De meest bekende combinatie is die van bergkristal, roze kwarts en de amethist. Deze wordt wel de gouden driehoek genoemd, omdat zij elkaar versterken in de energie. Deze drie-eenheid verbindt lichaam, geest en ziel.
De Amethyst werkt beschermend en zuiverend. De steen geeft helderheid in de keuzes die je maakt en inzicht in gevoelszaken. Hij brengt harmonie en innerlijke rust.
Bergkristal is een zuiverende steen die negatieve energieën neutraliseert. Hij versterkt de bewustzijnsontwikkeling en voorziet andere stenen van nieuwe energie.
Roze Kwarts is de steen van het hart en onvoorwaardelijk liefde. Deze steen heeft een zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Daarnaast vergroot deze steen de creativiteit en geestelijke groei.
Wil je meer weten of heb je interesse in een behandeling met edelstenen neem dan contact met mij op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.